ALPINE-FINLAND.COM

ALPINE-FINLAND.COM

Infopaketti autojen multimediajärjestelmistä

Valitse Alpine

Miksi Alpine on parempi kuin kilpailijansa?Uusilta tuotteilta ja teknologialta vaaditaan tänä päivänä korkeaa laatutasoa, jotta ne pärjäisivät globaalisilla markkinoilla. On oltava askel kuluttajaa edellä ja aavistettava tämän tarpeet ennen kuin ostaja itse on niistä edes tietoinen. Sama pätee alalla kuin alalla, mutta ennen kaikkea nopeasti kehittyvällä autotekniikan alalla kilpailuvaltin saaminen on erittäin tärkeää.

Mekaniikka ei ole ainoa osa-alue, joka kehittyy päätähuimaavaa vauhtia, sillä myös autoelektroniikka ja hifi ovat oleellinen osa modernia kulkuneuvoa. Alan yritysten on oltava kehityksessä ajan tasalla, missä on onnistunut erinomaisesti japanilainen Alpine, joka valmistaa auton sisätilalaitteita motolla ”Mobile Media Innovation”. Tavoitteena on vastata tulevaisuuden vaatimuksiin ja odotuksiin nimenomaan multimedialaitteiden osalta. Innokkaita asiakkaita varmasti löytyy, lepäähän auto liki jokaisessa autotallissa.

Alpine-filosofia

Vahvan yritysfilosofiansa ansiosta Alpine on yksi alansa johtavista yrityksistä. Innovaatiolla tarkoitetaan markkinoiden uusien tarpeiden kohtaamista, mikä on Alpinen yritysfilosofian ydin. Alpinen tavoitteena on olla mobiililaitteiden alalla innovatiivinen edelläkävijä, joka tarjoaa ajajalle kuin ajajalle nautinnollisen autoiluelämäntyylin. Tärkeitä konsepteja on siis elämys, kokemus ja nautinto, jotka ylittävät asiakkaan odotukset.

Kuinka Alpine onnistuu päämäärässään? Innovaatio ja ainutlaatuisuus takaavat sen, että nautinnon lisäksi laitteet tarjoavat korkeimman mahdollisen teknisen tason, ja tekevät samalla Alpinen tuotteista kilpailijoitaan parempia. Jotta Alpine pysyisi markkinoiden kärkinimenä, sen tähtäimenä on uudistua entistäkin nopeammin markkinoiden edellytysten mukaisesti. Tavoite on kova, mutta mahdollinen.

Laadukkaat ja modernit tuotteet

Alpine-tuotevalikoima löytyy helpoiten yrityksen kotisivulta, jossa tuotteet on jaettu eri osa-alueisiin helpottaen asiakasta löytämään etsimänsä tuotteen. Sivustolta löytyy tarkat kuvat ja selkeät tekniset selitteet kaikista tuotteista. Tämä on erinomainen seikka kuluttajan kannalta ja sallii tuotteeseen tutustumisen kätevästi kotoa käsin. Se, että Alpine-tuotteet ovat markkinoiden laadukkaimpia todistuu myös sillä, että yritys on voittanut monia kansainvälisiä ja merkittäviä tunnustuksia, kuten esimerkiksi hiljattain Las Vegasissa myönnetty ”CES Innovations Award” (Consumer Electronics Show) -palkinto.

Palkintokaappia kelpaakin esitellä, sillä kyseessä oli auton sisäinen audio/video-kategoria, jossa Alpine toi markkinoille ensimmäisen langattoman CarPlay-aseman. Alpine on myös voittanut eurooppalaisen EISA Awards (European Imagining and Sound Association) -tittelin “Best Product 2015-2016”. Alpinen nimi edustaa näin ollen ehdottomasti sekä laatua että innovaatiota ennen kaikkea autoille suunnitelluilla multimediatuotteilla, joissa hyödynnetään korkeinta mahdollista teknologiaa.

Laaja tuotevalikoima

Alpinen valttina on auton multimedia- ja navigointilaitteistot, ja useat automerkit kuten Jaguar ja BMW tuottavatkin alkuperäiset multimedialaitteistonsa juuri Alpinella. Alpinen tuotevalikoima on kuitenkin huomattavasti näitä osa-alueita laajempi, ja jokainen yksityinen auton omistaja löytää varmasti Alpinen valikoimasta kaikki tarpeelliset varusteet sekä elektroniikan että multimedian osalta.

Alpinen kotisivustolla esitellään yrityksen kattava tuotevalikoima ja tarkat tekniset tiedot jokaisesta tuotteesta. Alpinen laaja valikoima tarjoaa miltei kaiken, mitä autoilija voi vaatia autoelektroniikalta;

  • Navigointilaitteistot ja -ratkaisut
  • Digitaalisen median soittimet
  • Bluetooth
  • Vahvistimet
  • Kaiuttimet
  • Näytöt
  • Kaukosäätimet
  • Kamerat
  • Asennusohjeita

Alpinella on runsaasti tuotteita, jotka ovat autokohtaisia, ja asennettavissa juuri tietylle automerkille. Asiakas voi siis valita esimerkiksi nettisivuston tarjonnasta juuri oman automerkkinsä, ja tutustua sille löytyviin tuotteisiin. Esimerkiksi autoon asennettava kamerasysteemi asennusohjeineen löytyy BMW X5 -mallille sovellettuna.

Kyseinen kamerajärjestelmä asennetaan ajoneuvon neljälle eri puolelle, jolloin näkyvyys kaikille suunnille on täydellinen, ja esimerkiksi parkkeeratessa ei mikään jää arvauksen varaan. Taskuparkin tekeminen onnistuu siis ilman hikeä, kolhuja ja kyyneliä. Alpinen tuotevalikoimasta löytyy laitteita parillekymmenelle eri automerkille, joihin kuuluvat muun muassa korkeamman tason merkit Audi, BMW ja Mercedes useassa eri mallissa.

Maailmanlaajuinen laatumerkki

Laadukkaista Alpine-tuotteista tekee markkinoiden parhaan laaja kattavuus miltei kaikkialle maailmaan. Alpine tekee yhteistyötä monien merkittävien automerkkien kanssa, ja ”Alpine of Europe” on yhteistyössä autoalan PREMIUM-luokan brändien kanssa, kuten Recaro, OZ ja POIbase.

Autohifin puolella Alpinen yhteistyökumppanina on Emma (European mobile media association). Alpinen tuotteita löytyy samanaikaisesti sadoista eri maista kaikkialta maailmassa, nettisivuston kautta kuluttaja voi klikata haluamansa maan, ja sieltä löytää eteenpäin lähimmälle jälleenmyyjälle oli se sitten aukealla Pohjanmaalla tai synkässä Pohjolassa. Alpine myy tuotteitaan tunnettujen ja laadukkaiden jälleenmyyjien välityksellä, ja Suomestakin niitä löytyy kymmeniä. Alpine-finland-sivustolta löytyy linkit ja yhteystiedot lähimmälle kotimaiselle jälleenmyyjälle pääkaupunkiseudulla ja sen ulkopuolella.

Pitkä ja varma tie alan huipulle

Alpinella on pitkä kokemus mobiilimedian ja autoelektroniikan alalta, sillä yritys on aloittanut toimintansa jo 1960-luvun lopulla, tuolloin Alps Electircin ja Motorolan yhteistyönä. 1970-luvun lopulla yritys laajensi myyntiään Saksaan ja Yhdysvaltoihin, ja nimeksi tuli Alpine Electronics.

80- ja 90-luvuilla Alpinen kehitys kohti maailman huippua on ollut huimaa. Teknologian kehityksen myötä Alpine toi markkinoille ensimmäiset GPS-navigointisysteemit jo 90-luvun alussa, ja samoihin aikoihin yritys oli ensimmäinen, joka siirtyi tuottamaan auton audiolaitteita Kiinassa. Alpine on ollut monessa mielessä alansa edelläkävijä, joten sen menestyksen avain on oikeutetusti juuri innovaatio ja asiakkaan tarpeiden ennakointi.

Privacy Policy